Wat kan FlipYourScript voor jouw bedrijf betekenen?

Stel je eens voor dat je alleen maar enthousiaste, geïnspireerde en betrokken medewerkers hebt. Medewerkers die graag voor jou willen werken en niet alleen vanwege de geweldige arbeidsvoorwaarden. Een bedrijf of team met een geweldige cultuur waarin talent dagelijks gemotiveerd en uitgedaagd wordt. Medewerkers die op hoog niveau werken. Waar veel van je wordt verwacht, de uitdagingen groot zijn maar waar iedereen gaat voor het beste klant- en bedrijfsresultaat. Hoe mooi is dat?

Bij FlipYourScript helpen wij dagelijks onze klanten met het verbeteren van hun bedrijfsresultaat. Wij doen dit door ze te leren hoe ze de betrokkenheid van hun medewerkers echt kunnen vergroten en een werkomgeving kunnen creëren waarin hun medewerkers kunnen excelleren.

Voorkom ziekteverzuim:

Uit onderzoek van Gallup blijkt dat de opbrengst per aandeel van bedrijven met een hoog medewerkerstevredenheid 147% hoger ligt dan van hun “peers”. De kosten van langdurig ziekteverzuim, lage productiviteit en een hoog verloop kunnen oplopen tot wel 34% van de loonsom. Om nog maar niet te spreken van het effect op gemiste omzetkansen.

 

Inspireer en motiveer talent:

In de huidige werknemersmarkt waar werknemers de banen voor het uitkiezen hebben en talent schaars is, realiseren steeds meer bedrijven dat traditionele lokkertjes als de lease-auto niet meer werken. Er is meer nodig om talenten aan je te binden en te laten excelleren. Wij trainen leiders om effectief leiding te geven aan zichzelf en aan anderen, ook onder hoge druk. Wij leren leiders om talent te inspireren en motiveren.

Geïnspireerde medewerkers zijn loyaal en stappen minder snel over naar de concurrent. Bedrijven die hier serieus mee aan de slag willen en blijvende verandering willen realiseren gaan in zee met FlipYourScript. Wij maken van beproefde methoden die o.a. gebruikt worden door grote bedrijven zoals Apple, NASA en Pixar.

Wij leveren ook maatwerk aan bedrijven.

Heeft u interesse of nog vragen? Laat het ons weten via dit formulier en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.