Coaching2019-03-28T15:48:26+00:00

Coaching

Ben je op zoek naar meer geluk in je werk en je leven? Ben je ontevreden over de resultaten die je haalt? Coaching helpt je om het beste uit je zelf te halen en de regie over je leven te nemen. 

Coaching

Kijk eens in de spiegel.

Wie zie je daar?

Bevalt het je wat je ziet? Vind je jezelf mooi of  niet?

Ben je gelukkig of gaat het om wat je niet ziet?

De dromen die je niet hebt waar gemaakt. Je verborgen angsten, verlangens, een diep geheim.

Pijn, geluk, verdriet, boosheid, wat voel je nu echt?  Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen verhaal.

Dit verhaal heet script.  Jouw eigen verhaal over je zelf. Al jouw overtuigingen en besluiten die jij als kind bewust of onbewust hebt genomen en nu nog jouw gedrag beïnvloeden vormen samen je levensscript. Sommige besluiten zijn misschien nu niet meer passend en hebben een negatief effect op jouw leven.

Ook jij hebt een script. Wat zou jij willen veranderen?

Kijk nog eens in de spiegel en ontmoet opnieuw jezelf.

De persoon die je altijd al had willen zijn maar die je niet kon bereiken.

De fantasiefiguur uit je dromen, de held in je leven, dat ben jij.

Blijvende verandering komt van binnenuit en het begint bij jou.

Wil je dat? Dan is het tijd voor verandering “flip your script”

Kies voor een leven waarin jij je eigen geluk bepaalt.  Een leven waarin jij autonoom handelt.

Mijn naam is Debbie van der Veen en ik sta naast jou in je zoektocht naar jezelf. Door middel van coaching help ik jou de held in jezelf te ontdekken.  Ik werk wereldwijd met klanten die hun professionele en persoonlijke leven willen veranderen. Een weg die ik zelf ook heb afgelegd en soms erg eenzaam was. De inzichten en kennis die ik heb opgedaan en waarvan ik nu denk had ik dat toen maar geweten pas ik nu toe in mijn coaching.

Terwijl andere coaches zich alleen richten op het veranderen van gedrag, kijk ik in eerste instantie naar de onderliggende oorzaken van dit gedrag. Je leert jezelf beter kennen en je begrijpt waarom je dingen doet zoals je doet.

Stel dat het je lukt om:

  • rekening te houden met anderen zonder jezelf te kort te doen.
  • In je kracht te blijven en niet meegezogen wordt in de stress en emoties van je omgeving.
  • Positief en realistisch over jezelf te blijven ook als je kritiek krijgt.
  • meer plezier te hebben in het leven.

Zou je dan niet gelukkig zijn? Geluk is een “state of mind” en is voor iedereen bereikbaar. Ik help je graag te ontdekken wat jou gelukkig maakt.

Je mag van mij verwachten dat ik confronterende vragen stel en je tot het uiterste drijf. Jij bepaalt de grenzen. Mijn werkwijze is alleen geschikt voor personen die bereid zijn om echt de confrontatie met zich zelf aan te gaan. Ik geef geen advies en ik vertel je niet wat je moet doen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en je zult verrast zijn over de nieuwe inzichten die je zult opdoen. Je zult blij zijn met de resultaten die we samen gaan bereiken. Zodra we jouw uitdagingen en hun oorzaken hebben bepaald, zal de weg naar verandering zich openbaren.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek?