Leren

FlipYourScript heeft als doel mensen te helpen de regie te nemen over  hun eigen leven. Wij doen dit door middel van 1 op 1 coaching en in groepstrainingen. De trainingen zijn zowel in-company als op basis van open inschrijving te volgen.

Speciaal voor trainers en coaches hebben wij een aanbod van trainingen samengesteld die wij exclusief in Nederland aanbieden. Deze trainingen worden geleid door de beste trainers ( uit binnen- en buitenland)  in hun vakgebied. Je leert van de allerbesten.

Bekijk hieronder ons trainingsaanbod en kies je training. Heb je behoefte aan advies? Neem contact met ons op, wij helpen je graag de goede keuze te maken.

 Basistraining omgaan met lastige mensen

Wil je beter leren omgaan met lastige mensen? “Als je wilt dat ze naar je luisteren, spraak dan hun taal”, dat is het motto van het Process Communication Model. De basis van deze cursus. Na afloop van deze training ken je jouw eigen voorkeuren en valkuilen. En weet je hoe je anderen kunt beïnvloeden en meer voor elkaar krijgt. Deze training wordt gegeven in het Nederlands en Engels.

Trainingsdatums:  7, 9 en 29 november  2019

Meer informatie

Redecision therapy 2.0 leer werken met herbeslissen

Speciaal voor coaches, therapeuten, opvoeders en onderwijzers, die een diepgaande kennis van her-beslissing willen ontwikkelen en dit ook effectief willen toepassen heeft FlipYourScript  een 1 jarig leertraject ontwikkeld. In een serie van 4 keer 2-daagse blokken leer je  alles over de theorie en technieken. Dit traject wordt begeleid door Mil Rosseau Msc (Erkend opleider en supervisor PTSTA-E)

Start : mei 2019

Meer informatie

Dramadriehoektraining Karpman Process Model

Ruzie op het werk? Wat kan je doen tegen roddelen, pesten, manipulatie en intimidatie op het werk? In organisaties waar de sfeer slecht is melden zich meer werknemers ziek en er gaat te veel tijd verloren aan gedoe wat afleidt van het werk. In deze cursus leer je van Top-trainer Jerome Lefeuvre wat je hiertegen kunt doen als leidinggevende of als collega? De spreektaal is Engels

Trainingsdatum: 21,22,23 oktober 2019

Meer informatie

Heb je interesse in ons aanbod van maatwerk- en in-company trainingen. Vraag naar onze mogelijkheden.