Gratis coachingsessie

Coaching helpt! In de volgende situaties: eindeloos malen in je hoofd, werkstress, relatieperikelen. Maar ook voor ander leed en ongemak, kan je bij mij als coach terecht. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om grenzen aan te geven?  Zeg je vaak ja als je nee bedoelt? Is jouw perfectionisme niet meer een kracht maar inmiddels vooral een last? Of ben je zo bang om fouten te maken dat je op je tenen loopt? Het valt allemaal terug te brengen tot onzekerheid, het is menselijk en ik help je er mee. 

Al praat niemand erover: een laag zelfbeeld, faalangst, perfectionisme en het impostor Syndroom. Het komt allemaal vaker voor dan je denkt. En er is gelukkig wat tegen te doen. 

Wacht niet langer en meld je aan voor coaching. Zodat je straks weer helemaal goed in je vel zit. Eindelijk de rust in jezelf vinden, waar je zo naar verlangt. Beeld je eens in hoe het zou zijn als je straks ontspannen je werk doet omdat je opzelf vertrouwt. Je straalt zelfverzekerdheid uit, iedereen ziet jouw talenten en je krijgt oprechte waardering. 

Wat houdt je nog tegen? De eerste sessie is altijd gratis. Aan het einde van het gesprek bepaal jij of je verder wilt of niet. Je zit dus nergens aan vast. 

Vul het contactformulier in.  Mailen of bellen mag ook. Ik antwoord altijd binnen 24 uur. Meestal veel sneller.

Tot gauw!

INSCHRIJVEN