Voor ondernemers

Passie 2.0

➡Je voelt je de laatste tijd een gevangene van je bedrijf. Het lijkt alsof je altijd bezig bent – en niet met de goede dingen. Het kan gelukkig ook anders.

Wat je ook doet, het levert je te weinig op. Bekende klachten zijn: geen uitdaging meer, verveeld zijn, veel te veel zelf doen, niet op personeel kunnen vertrouwen, voor iedereen willen zorgen, maar niemand zorgt voor jou en jouw bedrijf, niet meer geïnspireerd zijn.

Het levert stress en gezondheidsklachten op. Je ziet het niet meer zitten en wil je passie terug. Je beseft dat opgeven of het zoveelste nieuwe initiatief wel geld kost, maar je passie niet terugbrengt.

Wat staat er tussen jou en succes in?

➡ Gelukkig ben je niet de enige en is er veel bekend over de problemen waar je tegen aanloopt. Veel ondernemers lopen tegen vergelijkbare problemen aan. Ook ik heb dit als ondernemer moeten overwinnen. Uiteindelijk heb ik een succesvolle methode ontdekt om van high pressure naar high performance te komen. Met deze methode was ik in staat om mijn stress te verminderen, mijn passie terug te vinden. Ook andere internationaal bekende bedrijven, zoals NASA, Apple, Disney en vele anderen gebruiken deze methode. Deze methode is nu ook voor de Nederlandse ondernemers beschikbaar.

Wat krijg je?

➡Jij bent jouw onderneming, dus we beginnen met jou:

 • Welke eigenschappen maken jou succesvol?
  • Hoe benut je jouw karakter?
  • Hoe word je overtuigender in jouw communicatie?
  • Hoe benut en verbeter je je managementkwaliteiten?
 •  Hoe stressbestendig ben jij en hoe hou je stress buiten de deur?
  • Hoe herken je en hoe beheers je jouw eigen stress en dat van je omgeving.
  • Leer om helder te blijven denken onder stress.

Daarnaast inventariseren wij samen, wat jouw bedrijf nodig heeft: Talentontwikkeling, Teamontwikkeling, een Salestraining of… Wat het ook is samen gaan we voor passie 2.0.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek