Had jij dit kunnen zijn?

Je agenda puilt uit. Privé-afspraken skip je het liefst. Er ligt nog een berg werk op je te wachten. Het lijkt wel alsof je werk nooit afkomt. Verschrikkelijk! Je luncht maar weer eens achter je bureau. Vanavond had je eigenlijk met een vriendin afgesproken. Dat ga je nu echt niet redden. Ze zal wel balen, maar ja, werk gaat voor. Het wordt zeker nachtwerk. De eindversie moet perfect zijn. Je kan je geen fout meer veroorloven.

Eindelijk in bed

Je vat moeilijk slaap. Binnenkort is de projectevaluatie. Al jouw fouten spelen zich als een film voor je ogen af. Je schrikt wakker. Opeens schiet je wat te binnen. Er zit nog een fout in de tekst. Je doet het licht aan, klapt je laptop open. Fout gedecteerd. Je leest de tekst opnieuw. Er vallen nog meer fouten op. Wat baal je van jezelf. Hoe is het toch mogelijk dat niemand je door heeft? Pfff, dat scheelde weer een haartje.

Je kan niet meer slapen. De negatieve gedachten malen door je hoofd. Je kijkt zo op tegen de evaluatie. Zo vaak heb je al gehoord dat je jezelf wat meer mag promoten. Treed wat vaker op de voorgrond, pak je podium. Het is je al zo vaak gezegd, maar je blijft liever op de achtergrond. Een op een ben je op je best maar in grote groepen verstijf je. Vanwege je functie ontkom je er niet aan om presentaties te geven. Zolang je je maar goed hebt kunnen voorbereiden en van tevoren weet wat je gaat zeggen, gaat het wel. Maar dit is andere koek, je weet dat er kritiek komt en het is nog eens terecht ook, althans dat vind jij. Je schaamt je dat iedereen straks kan zien dat je er niks van kan.

Hoe is het zover gekomen?

Je hebt altijd geluk gehad in het leven:  de middelbare school, de universiteit, je eerste baan, de volgende. Steeds weer vroeg jij je af, kan ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg? Je hebt het altijd net gered met hard werken. Maar nu is het moment waar je zo bang voor was daar. Je komt er niet langer mee weg. Iedereen om je heen is slimmer en heeft meer talent. Jij weet zeker: ik val door de mand.

En wat dan?

Jouw grote droom was altijd om een mooie carrière te maken, doelen behalen, succesvol zijn. Maar nu voelt het alsof je daar helemaal geen recht op hebt. Je voelt je een oplichter. Deze baan heb je niet verdiend, vind jij. Je hoort hier helemaal niet. Altijd die kritische stem in je hoofd die je vertelt dat je er niks van kan.

Hoe kan het toch?

Het rare is dat iedereen om je heen positief over je is. De enige die zo hard over jou oordeelt, ben jezelf. Je bent altijd nerveus voor beoordelingen maar uiteindelijk zijn ze altijd goed. Zo gaat het ook met presentaties, toetsen, sollicitaties. Iedereen is altijd heel positief over jou. En ergens diep van binnen wil je dat ook wel geloven maar toch, je voelt je zo nep.

Maar het hoeft niet zo te zijn. Hoe zou het voor jou zijn als jij:

 • ontspannen je werk kan doen zonder je continu opgejaagd te voelen omdat er nog wat af moet.
 • Heerlijk kan gaan slapen zonder je werk mee naar bed te nemen.
 • Meer plezier hebt in je werk omdat je fouten ziet als leer-en verbetermogelijkheden.
 • Vol zelfvertrouwen in groepen het woord neemt en gelooft dat wat jij te zeggen hebt belangrijk is en dat anderen van jou willen horen.
 • Trots bent op alles wat je bereikt in je leven en successen kunt vieren.
 • De kritische stem in je hoofd een toontje lager gaat zingen en de stem die je grootste cheerleader is voortaan de boventoon voert?
 • Je stopt met twijfelen en voortaan bij uitdagingen zelfverzekerd zegt: Ja, ik kan het en ik doe het ook!

Benieuwd hoe je dit kunt bereiken?

Nou simpel, door met mij aan de slag te gaan. In 6 sessies verdeeld over 3 maanden. De sessies duren 1 uur per keer. Ik geef je oefeningen om thuis aan te werken, zodat je snel tot resultaat komt.

En wat is dan het resultaat van samenwerken met mij?

 • Na afloop van onze samenwerking heb je zoveel zelfvertrouwen dat je uitdagingen aangaat en moeilijke besluiten neemt.
 • Je vergelijkt jezelf alleen nog maar met anderen om het beste in jezelf naar boven te halen. Weg met het gevoel van minderwaardigheid.
 • Je voelt je geen buitenstaander meer en je eist je plek op.
 • Kritiek vat je niet meer persoonlijk op en schat je naar de juiste waarde in.
 • Als je vertelt over jezelf ben je niet bescheiden over je kennis en skills. Je weet wie je bent, wat je kan en je gaat ervoor.
 • Je claimt je succes en bent zichtbaar.
 • Je stopt met pleasen en doen wat er van jou wordt verwacht.
 • Je doet werk wat je leuk vindt, bij je past en waar je energie van krijgt.

Jouw investering in levensgeluk is  €799,- inclusief BTW. Je krijgt hiervoor ook een persoonlijk profiel, een boek met meer uitleg over je persoonlijk profiel en een werkboek.

Ja, Debbie dat wil ik

1 oktober 2020 start ik een nieuw programma. Meld je aan als bèta -tester voor de try-out en betaal maar EURO 150,- voor 5 sessies. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 september 2020.  Ik heb plek voor maximaal 5 personen.  Aanmeldingen of meer informatie via hallo@flipyourscript.nl

Wat zeggen vrouwen die al met mij hebben samengewerkt

Vooraf twijfelde ik om mijn problemen te delen met iemand. Is het niet eng waarop ik op uitkom? Na de eerste sessie was da dit gevoel helemaal weg. Wij kennen elkaar niet en toch voelde het meteen vertrouwd. Daarna was het een soort van opluchting dat ik eindelijk mijn verhaal kwijt kon. Na het traject durfde ik eindelijk keuzes te maken. Ik heb mij direct ingeschreven voor de opleiding waar ik al zo lang over twijfelde en ben inmiddels gestart. Ik twijfelde constant over alles maar door de vragen die je stelde weet ik nu wat ik wil. Vroeger werd ik enorm beïnvloed door mijn omgeving. Ik merk dat mensen anders op mij reageren nu ik mijzelf anders opstel. Ik voel mij zekerder. De mensen zijn niet veranderd maar ik ben veranderd. Laatst had ik een bijeenkomst met een groep onbekende mensen en ik merkte dat ik niet meer bang was om mijn verhaal te doen. Het ging mij makkelijk af om over mijzelf te vertellen.

Elian, Vertrouwd

Toen ik aan het traject begon, had ik de overstap gemaakt van werknemer naar ZZP-er. Ik voelde mij enorm onzeker of ik wel voldoende kennis had. Ik was als de dood dat een klant mij een vraag zou stellen waar ik geen antwoord op weet. Wat ik prettig vond is dat Debbie niet alleen keek naar mij als persoon, maar ook naar het zakelijke deel. Ik voelde mij echt begrepen. Ik voel echt veel meer rust. Vroeger had ik veel moeite om met dominante personen om te gaan. Ik merk dat ik dat nu veel beter kan relativeren en niet meteen in paniek raak als iemand boos wordt. Ik kan het veel meer bij de ander laten. Ik voel mij rustiger en kritiek trek ik mij niet meer persoonlijk aan.

Tanja, Begrip